OBRAMBNI SPREJI - SOLZIVCI


Obrambni sprej - solzivec Sabre Red Magnum

Obrambni sprej oz. solzivec Sabre Red Magnum 60 (M-60-OC), je namenjen za osebno zaščito pred fizičnimi napadi, za obrambo pred posilstvi ter za druge nevarne situacije.

Ta izjemno močan in zmogljiv solzivec je enostaven in varen za uporabo ter zelo zanesljiv. Sabre solzivci so proizvedeni v ZDA in so najbolj prodajana znamka na svetu. Uporabljajo jih policisti, redarji ter varnostniki. Obrambni sprej je učinkovit na razdalji celo do 4 metre. Varnostni mehanizem preprečuje neželeno proženje. Namenjen je za večkratno uporabo ter prilagojen za uporabo v vetru.


Tehnični podatki:
domet: do 4 metre
uporaba: do 20x
volumen: 64 ml
dimenzije: 10,4 x 3,5 cm
teža: 81,6 g
barva: črna
rok uporabe: 4 leta

poreklo: ZDA

Solzivec za osebno zaščito Magnum

Solzivec Sabre za obrambo pred psi in medvedi

Solzivec Sabre Red Animal Repellent Spray DPS Series, je eden najbolj izpopolnjenih in varnih solzivcev na svetu. Namenjen je za zaščito ljudi in hišnih ljubljenčkov pred napadi psov in zveri (medvedi).

Je izjemno močan, enostaven in varen za uporabo ter zanesljiv. Solzivec na živalih ne pušča poškodb in dolgotrajnih posledic. Učinkovit je na razdalji tudi do 4 metre. Varnostni mehanizem preprečuje neželeno proženje. Namenjen je za večkratno uporabo ter prilagojen za uporabo v vetru.


Tehnični podatki:
domet: do 4 metre
uporaba: do 20x
volumen: 64 ml
dimenzije: 10,4 x 3,5 cm
teža: 81,6 g
barva: črna
rok uporabe: 4 leta

poreklo: ZDA

Solzivec za pse in medvede